Termeni si conditii de livrare

1. Modalități livrare
1.1.Livrarea se face în ziua în care ați plasat comanda sau în ziua următoare, sau după caz, după ce toate produsele comandate au intrat în stocul nostru și s-au rezervat în comandă dumneavoastră.
1.2.Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare în prezența agentului curierului, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule și nu vor fi luate în considerare.
1.3.Costul livrării comenzilor revin în sarcina clientului.
1.4.Pentru siguranța unor produse este posibil ca livrarea să fie efectuată în ambalaje diferite, suplimentar față de cel original.
1.5.Termenul estimat de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. În perioada sărbătorilor legale, termenul estimate de livrare se poate prelungi cu încă câteva zile. 

2.Livrare comenzi

Modalitatea și condițiile de livrare diferă în funcție de valoarea totală a comenzii, de locația unde se face livrarea și greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României.
3. Costul livrării comenzilor *

-    modalitate de plată card credit/debit - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 499 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 499 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei.
-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 499 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 499 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei.
-    modalitate de plata numerar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 499 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 499 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei.
 
*Excepții la taxa de transport pentru comenzile ce depășesc 499 lei fac acele comenzi care conțin produse din următoarele categorii:
- în cazul unor comenzi speciale , în care clientul dorește cantități mari 
- produsele voluminoase sau cu greutate foarte mare doar pentru localitatile aflate la o distanta mare fata de județul din care aparține 
În cazul unor astfel de comenzi, vor exista costuri suplimentare de transport, însă clientul va fi informat în prealabil, iar produsele vor fi livrate doar cu confirmarea clientului.