Politica de retur

1.Procedura de retur 
1.1.Produsele achiziționate la distanță (online) de către consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
1.2.Renunțarea la cumpărare este respectată dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător în aceleași condiții în care au fost livrate, fără urme de uzură sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fără să fie purtate sau folosite, însoțite de toate etichetele și de documentele fiscale transmise împreună cu acestea.
1.3. Conform OUG 34/2014 consumatorul poartă răspunderea pentru orice eventuală diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificării conformității, proprietăților și funcționalității produselor se dovedește că această devalorizare a fost cauzată de manipularea necorespunzătoare de către acesta sau dacă nu este însoțit de accesoriile, cutia și etichetele originale (acestea făcând corp comun cu produsul achiziționat).
!Nu îndepărtați etichetele produsului și nu aruncați sau deteriorați cutia acestuia decât dacă ați hotărât să îl păstrați.  

2. RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR
2.1.În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele achiziționate, Universal Tools îți garantează rambursarea banilor.
2.2.Costul de transport inițial nu se returnează decât în cazurile în care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; dacă va regășiți în unul din aceste cazuri menționate va recomandăm să ne contactați imediat prin email la office@universal-tools.ro atașând si poze relevante cu problema constatată. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai în cazurile menționate în acest paragraf (dacă s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform).
2.3.Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii produselor retur în depozitul nostru . 
Produsele pot fi returnate DOAR prin firma de curierat la adresa Parc Tetarom 1 Hala H2.9/2, Strada Tăietura Turcului Nr. 47, Cluj Napoca, Jud. Cluj 400221.
A NU SE RETURNA PRIN POȘTĂ! 

3. SCHIMBAREA PRODUSELOR
3.1.În cazul în care dorești să schimbi produsul datorită nepotrivirii de mărime sau alte motive personale, mentionăm faptul că taxa de transport va fi achitată de tine indiferent de firma de curierat. Ne poți contacta pentru a te ajuta cu solicitarea curierului la un cost preferențial ca și client Universal Tools.
3.2.În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul având o mărime sau o culoare diferită ori cu un alt produs diferit, te rugăm să ne contactezi în prealabil pe adresa de mail office@universal-tools.ro,  unde vei specifica numărul comenzii, numele pe care s-a făcut comandă și produsul pe care îl dorești la schimb și noi te vom îndruma cu privire la adresa unde trebuie să trimiți produsele. Orice solicitare de schimbare de produs se face în termen de 14 de zile calendaristice de la recepționarea produsului inițial. Dacă modelul ales nu este pe stoc, îți putem restitui contravaloarea produsului returnat sau îți poți alege altul cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către ține sau restituirea lor de către noi.

4. CONDIȚII DE RETURNARE
4.1. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții etc.
4.2. Nu se acceptă retur produsele care provin din comenzi speciale prin intermediul căruia poți comanda o gamă specială de produse, care nu se află în stocul fizic , dar care poate fi aprovizionate în termen mare de livrare de la lansarea comenzii.*
*Pentru că suntem o companie flexibilă și dinamică, și pentru că dorim să oferim soluțiile potrivite pentru problemele dvs. și mai cu seamă pentru că dorim ca planurile dvs să devină realizabile, vă oferim posibilitatea de a comanda la cerere și produse care nu fac obiectul vânzării curente. Livrarea se realizează pe bază de comandă fermă, cu termen de livrare și condiții contractuale prestabilite.

Whatsapp