Modalitati de finantare si plata

Modalități de finanțare și plată

îți punem la dispoziție metode diferite prin care să achiți produsele dorite:

1.     Ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la punctele de livrare ale curieratului.

2.     Ordin de plată

Acest tip de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de Universal Tools pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.

În contul firmei deschis la Banca Transilvania sau  Trezorerie trecute pe factura proformă pot fi efectuate exclusiv plăți dintr-un cont deschis la bancă sau  Trezorerie.

Livrarea produselor se face după confirmarea plății proformei emise în contul specificat în document.

3.     Plata online cu cardul

Pentru a-ți ușura plata online cu cardul poți să-l salvezi direct din contul tău de client sau la oricare dintre cumpărăturile tale.

3.1.Cum plătești online?

3.1.1.Dacă ai cardul salvat în contul site-ului, e cel mai simplu: selectează-l din metodele de plată disponibile și apasă butonul Trimite comandă. Plata se efectuează automat.

3.1.2.Dacă ai un card pe care încă nu l-ai salvat în contul tău, selectează metoda de plata Plata cu cardul online prin eBTPay, apasă butonul Trimite comandă, completează datele cardului tău în nouă fereastră PayU și apasă butonul Plătește.

Tranzacția urmează să fie confirmată printr-un e-mail pe adresa asociată contului tău. În cazul în care plata nu se confirmă, vei primi un mesaj de reîncercare. Dacă alegi să salvezi cardul, la următoarea comandă îl vei putea selecta fără a mai fi nevoie să introduci toate datele.

 Pentru a crește securitatea plăților online, în acord cu ultimele reglementări UE, începând cu 14 septembrie, băncile din România vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare îți poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl primești prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). 

 

4.     Finanțare prin GRENKE

4.1. Avantaje:

4.1.1. BUGETARE CORECTĂ

ü  Avans 0%;

ü  Facturile de chirie sunt total deductibile;

ü  Chiria în Euro este constantă pe durata contractului astfel încât se pot planifica costurile pe o perioadă indelungată

ü  Bonitatea financiară a firmei nu este afectată;

4.1.2. RAPIDITATE

ü  Răspuns pentru cererile trimise spre analiză în maxim 24 de ore;

 

4.1.3. SIMPLITATE

ü  Contract de o pagină;

ü  Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale și se trimit scanate pe e-mail;

ü  Plățile sunt trimestriale.

 

 

 

Whatsapp